Urban Transformation

Op vrijdag 12 oktober van 08.45- 10.00 uur organiseert Het Transformatiebureau | Matchmakers in Next Society in het Groothandelsgebouw de inspiratiesessie “Urban Transformation”.

Niraj Sewraj, stadsontwikkelaar bij BPD, neemt ons mee in zijn eigen praktijk en zijn visie op sociale innovatie vanuit het perspectief van stedelijke ontwikkeling. Verschillende voorbeelden van stedelijke ontwikkelingen die hebben bijgedragen aan sociale innovatie passeren de revue. Aan de hand van de casus Den Haag Zuidwest verkennen wij de oplossingsrichtingen voor sociale innovaties op verschillende domeinen zoals lokale economie en mobiliteit.

Ben jij actief op het gebied van sociale innovatie en wil jij net als ons hierin versnelling aanbrengen? Dan nodigen wij jou graag uit om deel te nemen. Wees snel want er zijn maar 12 plekken beschikbaar!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@matchmakersinnextsociety.nl.

Deel dit evenement

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten