RE_INVENT NEXT SOCIETY

Wij organiseren hét sociale innovatie festival van Nederland in Rotterdam

In 2016 organiseerden wij de eerste editie van RE_INVENT, met als doel de transitie naar een duurzame economie te versnellen. We boden nieuw economisch perspectief en lieten de mogelijkheden van nieuwe technologieën zien.

Tijdens de 2e editie  van RE_INVENT brengen we de Next Society tot leven en nemen we je mee naar de toekomst van onze samenleving.

 

Want deze tijd van transities vraagt om een concreet toekomstbeeld van onze samenleving waarin alle maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen samenkomen.

En ons zal helpen in het versneld realiseren van de duurzame transformatiedoelen van de United Nations.

 

RE_INVENT 2016 werd mede mogelijk gemaakt door: de gemeente Rotterdam, provincie Zuid- Holland, Volker WesselsTelecom, Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam, VNO- NCW, PKF Wallast, Willem de Kooning academie, BMWi, Philharmonisch orkest, Van Nelle fabriek, Jong Ondernemen, TNO en Fokker.

Wil je een bijdrage leveren aan de totstandkoming van RE_INVENT | NEXT SOCIETY of op de hoogte blijven. Vul dan het onderstaande formulier in. ↓

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten