Matchmakers erkend initiatief Sustainable Development Goals

Erkend door de Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de United Nations zijn door burgers wereldwijd opgesteld om een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030.

Matchmakers in Next Society zet zich specifiek in voor het halen van de eerste vier doelen door Nederland: het terugdringen armoede en honger, het vernieuwen van de zorg en het bieden gelijke kansen in het onderwijs.

Matchmakers in Next Society is erkend als waardevol initiatief in het licht van de Sustainable Development Goals. Initiatiefnemer Marjolijn van Gerven kreeg hiervoor op 22 maart 2018 het SDG symbool opgespeld door landelijk coördinator van de Sustainable Development Goals, dhr. Hugo von Meijenfeldt.

Klik hier voor meer informatie over de Sustainable Development Goals.

Wij geloven dat Nederland- door het versnellen van sociale innovatie- in staat is de Sustainable Development Goals voor 2030 te halen.

Deel dit verhaal

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten