RE_INVENT Foundation

De RE_INVENT Foundation is opgericht in 2018 met als doel om sociale innovatie te versnellen door het samenbrengen van partners, het ontwikkelen van programma’s en het organiseren van evenementen.

In 2018 organiseerden we het evenement “Transformers of the Next Society“. Een eendaags evenement waarbij we 100 jongeren uit Rotterdamse wijken met relatief veel armoede spraken over hun ideale samenleving. Sinds 2019 coördineren we het nationale SDG1-programma.

Vanaf oktober 2018 is Liane Keijzer- Okhuijsen toegetreden als bestuurslid van de Stichting RE_INVENT Foundation. Samen met Marjolijn van Gerven vormt zij het bestuur. “Met Liane is het bestuur uitgebreid met een flinke dosis professionaliteit. Door haar Corporate Finance achtergrond en haar ervaring als Register Valuator draagt Liane in bijzondere mate bij aan het waarderen en meetbaar maken van sociale innovatie- vanuit een business perspectief. Wij zien daarom in onze samenwerking een gouden mix.

Deel dit verhaal

Deel dit bericht

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten