Over ons

Het Transformatiebureau is een onafhankelijk bureau voor verkennend onderzoek en het begeleiden van sociale innovatie, gevestigd in het Cambridge Innovation Center in Rotterdam. Sinds de oprichting in 2010 werken we in opdracht van de overheid en maatschappelijke (zorg)organisaties. Ons team bestaat uit bedrijfskundigen, informatie- en data-analisten en sociaal ontwerpers.

Het Transformatiebureau ondersteunt opdrachtgevers bij sociaal- maatschappelijke vraagstukken. We belichten zulke vraagstukken vanuit een wettelijk, bestuurlijk, beleidsmatig en professioneel perspectief. Het Transformatiebureau brengt deze perspectieven samen en zet ze om in een gedeelde kijk op de toekomst. Zo herleiden we de benodigde transformatie.

Met de oprichting van ‘Matchmakers in Next Society’ zet het Transformatiebureau zich in om sociale innovatie en transformatie te versnellen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten