Oprichter Matchmakers in Next Society

Marjolijn van Gerven- oprichter Het Transformatiebureau

"In nature nothing is created, nothing is lost, things are only transformed" Lavoisier

Het Transformatiebureau is ontstaan vanuit de behoefte om sociale innovatie en transformatie te versnellen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in ons land alles voorhanden is om antwoorden te vinden op sociale vraagstukken. En áls wij samen antwoorden vinden op deze vraagstukken dat we dan in staat zijn om onze maatschappij opnieuw uit te vinden en naar een ander welzijnsniveau te brengen.

 

Het Transformatiebureau

De duurzame transformatiedoelen van de United Nations zijn de leidraad voor de sociale vraagstukken waar wij ons voor inzetten. Een einde aan armoede en honger, gezondheid en welzijn voor iedereen en toekomst in ons onderwijs. We vertalen deze doelen naar de toekomst van onze samenleving, onze Next Society. Het Transformatiebureau geeft leiding aan het behalen van SDG1.

We brengen bestaande initiatieven voor sociale innovatie in kaart, onderzoeken de samenhang tussen deze initiatieven en brengen op basis daarvan kennis, mensen en kapitaal samen. Door het ontwikkelen van een gezamenlijke agenda en het gericht verbinden van dat wat bestaat en goed is versnellen we sociale innovatie.

Wij doen dit in opdracht van overheidsorganisaties, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

  • Verzorgen van lezingen en dagvoorzitterschap
  • Onderzoeks- en advieswerkzaamheden
  • Programma- en projectmanagement
  • Trainingen en workshops
  • Innovatiesessies

U kunt met ons contact opnemen om te bespreken op welke manier wij uw organisatie kunnen ondersteunen. Stuur een email naar: info@hettransformatiebureau.nl.

Matchmakers in Next Society

Het Transformatiebureau is initiatiefnemer van “Matchmakers in Next Society“: een netwerk voor sociale vernieuwers. Door onze manier van kijken, onze kennis van belangrijke ontwikkelingen en onze nieuwsgierigheid, herkennen wij de samenhang in hetgeen wij nastreven. Een inclusieve maatschappij, een duurzame economie, de leefbaarheid van onze steden.

Deel dit verhaal

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten