Op dinsdag 17 april vond in Arminius Rotterdam de 2e dialoog avond plaats naar aanleiding van de documentaire Alicia. Een documentaire gemaakt door Maasja Ooms en geproduceerd door Cerruti Film. In de film wordt het indringende beeld geschetst van het levenspad van Alicia, een meisje dat terecht komt in een jeugdhulp carrousel dat helaas voor zovelen een herkenbaar beeld is.

Alicia won de IDFA Special Jury Award for Dutch Documentary 2017. De documentaire is genomineerd voor een Rockie Award (BANFF World Media Festival) en Dutch Directors Guild (in de categorie documentaire).

Matchmakers in Next Society heeft een bijdrage geleverd aan deze avond door het aandragen van Rotterdamse ervaringsdeskundigen, professionals, bestuurders, wetenschappers en creatieven om actief en samen het gesprek aan te gaan over de sociale innovatie van jeugdhulp die zo hard nodig is.

De documentaire terugkijken kan hier. Onderstaand een foto impressie van de avond (foto’s door Mladen Pikulic)

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten